DESIGNMØBLER MED SJÆL &
SKØNHEDSFEJL

Hos KEEPR ønsker vi at give brugte og frasorterede designmøbler et hjem. Boliginteriør der i jagten på det perfekte er blevet valgt fra på grund af mindre skønhedsfejl. Det kan være 2. sorteringsmøbler med en minimal variation i farvenuance, møbler fra tidligere kollektioner, der ikke passer ind i næste trend eller udstillingsmøbler fra showrooms med mindre brugsspor.
Vi inddeler vores designmøbler og boliginteriør i fire kategorier, så du hurtigt og nemt kan se hvilke slags "skønhedsfejl", der er tale om:

Brugt - Møbler med sjæl
Møbler som har haft et tidligere liv, f.eks. fra udstilling eller brugt i andre sammenhænge. Alt efter møblets historie kan det fremstå som helt nyt eller brugt i meget begrænset omfang. 

2. sortering - Møbler med skønhedsfejl
Når møbler produceres i mindre skala kan der forekomme små variationer og afvigelser som et resultat af håndværket. 2. sorterings produkter har typisk mindre uregelmæssigheder i form, farve eller materiale, der oftest ikke kan ses med det blotte øje. 

Overskudsvare - nye møbler i overskud
Møbler som er helt nye uden brug og skønhedsfejl, da de enten er fra en udgået kollektion eller returvarer, hvor en tidligere kunde har fortrudt sit køb.

Cirkulære møbler
Møbler skabt efter cirkulære principper, f.eks. produceret af genanvendte materialer og designet med henblik på at genanvendes i fremtiden.

Det siger designbrands om KEEPR

"Astep er skabt ud fra tanken om at forene design, teknologi og bæredygtighed. Vores lamper er lavet til at holde længe, da vi mener at godt design ikke kun skal være tidløst, men også kunne bruges og gives videre. Dét er bæredygtighed for os. Derfor er vi glade for vores samarbejde med KEEPR, der forlænger vores brugte lampers levetid ved at give dem et nyt hjem."

Alessandro Sarfatti
Founder, Astep

"Når vi skaber et nyt produkt, er det altid med tanke om at skabe et arvestykke – en historie, der kan rejse fra generation til generation. Derfor er vi også utrolig begejstret for, hvordan KEEPR gør det endnu nemmere at forlænge produkternes levetid. Den cirkulære tilgang til køb og salg af møbler er nemlig vigtig for at begrænse det aftryk, vi sætter på miljøet."

Ole Kiel
Adm. Direktør, FDB Møbler

Hos Fredericia søger vi at fortsætte arven om at skabe meningsfyldt og bæredygtigt design – ”crafted to last”. Samarbejdet mellem Fredericia og KEEPR gør det muligt for os at øge fokus på cirkulariteten og at sikre at vores second-hand og udgåede produkter kan leve videre til gavn og glæde for nye brugere.

Michael Borch
COO, Fredericia Furniture

"Hos MOEBE designer vi med cirkularitet for øje. Vores møbler lavet af kvalitetsmaterialer og designet til nemt at kunne repareres, hvis uheldet er ude. Derfor blev vi også meget begejstrede da KEEPR introducerede deres gode tanker for os. MOEBE og KEEPR er som skabt for hinanden. Godt design skal kunne holde til at blive brugt og givet videre. Altid."

Anders Thams
Co-founder, MOEBE

"Hos raawii er vi bevidste om den påvirkning vores produktion og distribution har på miljøet. At ødelægge smukke og fuldt funktionelle produkter med mindre uregelmæssigheder, giver ingen mening for os. Det er grunden til, at vi er glade for at tilslutte os KEEPR i deres innovative initiativ, der giver 2. sorteringsvarer og brugt interiør et nyt liv."

Bo Raahauge and Nicholai Wiig-Hansen
Co-Founders, raawii

Warm Nordic er grundlagt på en bæredygtig tankegang om at skabe design, der kan gå i arv gennem generationer fra klassikere designet i 50’erne og 60’erne til nutidige designs. Derfor er vi utroligt glade for at være en del af KEEPR, der kan give vores design fra tidligere kollektioner og udstillingsmodeller et nyt hjem.

Frantz Longhi
CEO, Warm Nordic

"Selvom Bent Hansens produkter er designet til at have en lang levetid, er vi meget bevidste omkring, at vores produktion og distribution påvirker miljø og klima. Vi er derfor glade for, at vores samarbejde med KEEPR gør det muligt, at udgående varer, udstillingsmodeller og varer med skønhedsfejl kan få et nyt langt liv i stedet for at gå til spilde."

Henrik Hvid Hansen
Owner & Creative Director, Bent Hansen

"Form & Refine er grundlagt ud fra ønsket om, at vi omgiver os med færre møbler, men af bedre kvalitet. Derfor arbejder udelukkende med naturlige materialer, der patinerer smukt (og får disse bearbejdet af geografisk nære virksomheder med respekt for lokale håndværkstraditioner). Vi er glade for, at vi gennem samarbejdet med KEEPR kan gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen og øge respekten for håndværket bag det enkelte møbel."

Lasse Lund
CEO & Co-Founder, Form & Refine