DESIGNMØBLER MED SJÆL &
SKØNHEDSFEJL

Hos KEEPR ønsker vi at give brugte og frasorterede designmøbler et hjem. Boliginteriør der i jagten på det perfekte er blevet valgt fra på grund af mindre skønhedsfejl. Det kan være 2. sorteringsmøbler med en minimal variation i farvenuance, møbler fra tidligere kollektioner, der ikke passer ind i næste trend eller udstillingsmøbler fra showrooms med mindre brugsspor.
Vi inddeler vores designmøbler og boliginteriør i fire kategorier, så du hurtigt og nemt kan se hvilke slags "skønhedsfejl", der er tale om:

Brugt - Møbler med sjæl
Møbler som har haft et tidligere liv, f.eks. fra udstilling eller brugt i andre sammenhænge. Alt efter møblets historie kan det fremstå som helt nyt eller brugt i meget begrænset omfang. 

2. sortering - Møbler med skønhedsfejl
Når møbler produceres i mindre skala kan der forekomme små variationer og afvigelser som et resultat af håndværket. 2. sorterings produkter har typisk mindre uregelmæssigheder i form, farve eller materiale, der oftest ikke kan ses med det blotte øje. 

Extra - Møbler på retur
Møbler der er kommet retur, hvor tidligere emballage kan ahev været brugt. Ellers møbler fra tidligere kollektioner.

Cirkulære møbler
Møbler skabt efter cirkulære principper, f.eks. produceret af genanvendte materialer og designet med henblik på at genanvendes i fremtiden.