FAQ

Her har vi samlet ofte stillede spørgsmål og vores svar. Skulle du have andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@keeprcollective.com.

Generelt

Keeprcollective.com er en digital markedsplads hvor vi sælger designmøbler og interiør med et formål om at bevare det liv, der allerede er her. Keep it alive.

Vi sætter brugte og overskydende produkter fra udvalgte danske designbrands i cirkulation og giver flere møbler chancen for et andet, tredje og fjerde liv.

Keeprcollective.com fungerer lige som en normal webshop, hvor du nemt kan gå på opdagelse i mellem produktkategorier og brands, søge efter specifikke produkter og på sikker vis foretage et køb, når du har fundet det, du leder efter.

Alle møbler skabes med et klart formål: at være praktiske, sprede glæde, skabe stolthed, og yde komfort. Sådan har det været gennem generationer. Men med nutidens ‘køb og smid ud’ kultur, er der et stort overskud af møbler og interiør, der ikke får chancen for et nyt liv. Det vil vi lave om på. Vi vil reducere spild ved at sætte flere produkter i cirkulation, så de kan opfylde deres formål igen og igen. 

På Keepr Collective kan du derfor finde alt fra brugte møbler til udstillingsmodeller, udgåede designs og 2. sorteringsvarer. Fælles for dem er, at de er kvalitetsmøbler fra danske designbrands, som alle har fokus på at sætte flere produkter i cirkulation. Produkttypen beskrives under hver enkelt vare.

Læs mere om de forskellige produkttyper her.

Køb og betaling

På Keepr Collective sælger vi både brugte og ubrugte møbler og interiør. Produkterne bliver kategoriseret “Extras”, “Seconds”, “Preloved” eller “Circular” og standen uddybes i produktbeskrivelsen. Læs mere om vores stand kategorisering her.

Som køber skal du være opmærksom på, at produktets udseende kan afvige fra det, der fremgår af billederne. Det er derfor vigtigt, at du læser produktbeskrivelsen, som indeholder alle relevante oplysninger om produktet og eventuelle mindre fejl på produktet. Dette kan eksempelvis være afvigelser i farve, mindre pletter, ridser, eller knaster i træet, m.fl. Bemærk at alle produkter på Keepr Collective opretholder deres fulde funktionalitet.

Keepr Collective modtager betalinger gennem en sikker og PCI-kompatibel betalingstjeneste leveret af tredjepart. Vi accepterer betaling med betalingskort inklusiv Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen trækkes fra købers konto, når ordren er bekræftet af sælger.

Du vil altid modtage en ordrebekræftelse på mail efter at have købt noget på keeprcollective.com. Hvis du ikke modtager bekræftelsesmailen for din ordre indenfor 24 timer, bedes du kontakte vores kundeservice på info@keeprcollective.com.

Levering og retur

Leveringsmuligheder og forsendelsesomkostninger kan variere afhængigt af produkt og leveringsadresse. De leveringsmuligheder, der er tilgængelige for et givent produkt, bliver vist ved udtjekning.

Når en ordre er godkendt vil den typisk sendes indenfor 1-8 hverdage, hvorefter køber modtager en mail med sporingsoplysninger. Som køber skal du være opmærksom på, at de forsendelsestider, der vises ved udtjekning, er vejledende, og at forsinkelser kan forekomme.

Du kan følge din ordre via sporingslinket i forsendelsesmailen og kontakte fragtselskabet for mere information. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen at vores kundeservice på info@keeprcollective.com.

Din tilfredshed er meget vigtig for os. Hvis produktet skulle være beskadiget, eller i uoverensstemmelse med den skriftlige produktbeskrivelse, skal du kontakte os på info@keeprcollective.com indenfor 48 timer efter at have modtaget din ordre. 

Læs mere om reklamationer her.

Ved køb på keeprcollective.com har du som køber fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven. Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du informere os ved at sende en mail til info@keeprcollective.com indenfor 14 dage fra, at du modtager din ordre.

Læs mere om retur og fortrydelse her.