Indret din virksomhed med god samvittighed

Et godt indrettet kontor eller arbejdsrum kan fremme produktivitet, kreativitet og samarbejde. Der er derfor nogle vigtige faktorer og tendenser, som indretningsarkitekter anbefaler at have øje for. Her deler vi nogle af de mest fremtrædende råd og anbefalinger, der forhåbentlig kan inspirere dig til dit næste indretningsprojekt og være en guideline til at skabe inspirerende, funktionelle og miljøvenlige arbejdsrum, der fremmer både produktivitet og trivsel.


Fleksibilitet

Et vigtigt element at forholde sig til er fleksibilitet. Gå efter modulære møbler, der kan omarrangeres, så rummet kan tilpasses arbejdsopgaver og behov. Skab multifunktionelle zoner, der kan bruges til forskellige formål, hvad end det kræver stille kontorarbejde, møder eller muligheden for at tage en pause.

 

 Wendelbo Aloe Loungestol m. Fodskammel, Grå 

 

 

Belysning

Uanset rummets funktion er det vigtigt at vælge den rigtige belysning. Udnyt naturligt lys så meget som muligt, blandt andet ved at placere skriveborde tæt på vinduer. Derudover er det en god idé at tænke over lyskilden og vælge LED-belysning, der let kan ændre farvetemperaturen for at efterligne dagslys og dermed forbedre koncentrationen.

 

Astep Isol Pendel, Hvid

 

Opbevaringsløsninger

En anden måde at forbedre koncentrationen på, som indretningsarkitekter tager højde for, er møbler med skjulte opbevaringsløsninger for at holde kontoret ryddeligt og organiseret. Et ryddeligt arbejdsmiljø kan gøre en stor forskel for produktiviteten.

 

Mistral Skrivepult/skriveborg, Racing green

 

Bæredygtige materialer

Generelt er det essentielt at vælge bæredygtige, naturlige materialer som træ, bambus og hør, der er biologisk nedbrydelige og har et lavt CO2-aftryk. Hele fokusset på at mindske ens CO2-aftryk er en central faktor, og en måde at reducere det med hele 90 % er at vælge brugte møbler fremfor nye. Ved at vælge genbrugte møbler kan man skabe et unikt og sjælfuldt rum, samtidig med at man bidrager til den grønne omstilling.

 

Form & Refine Linear Tabletop Bordplade 165x88, Olieret eg

 

Indendørs beplantning

Integrer planter i kontoret for at forbedre luftkvaliteten, reducere stress og øge produktiviteten. Planter kan også fungere som naturlige rumdelere, og grønne vægge kan bringe naturen indendørs og skabe et mere inspirerende arbejdsmiljø.

 

Hübsch Oblong Plantekasse, Orange

 

Cirkularitet og genbrug

Fælles for de gode råd inden for indretningsområdet er cirkularitet og genbrug, som er de helt store nøgleord, hvis man vil skabe bæredygtige og miljøvenlige opholdsrum. Hos KEEPR er du sikret cirkularitet og genbrug, da vi giver nyt liv til designermøbler og interiør, som er brugt, andensortering eller fra tidligere kollektioner. Vi omfavner genbrug og ønsker at gøre op med tankerne om det perfekte og sætte fokus på skønheden i skønhedstegn. Vores mission er at sætte flere møbler i cirkulation og gøre det nemmere at indrette med omtanke. Ved at indrette cirkularitet for øje fremmer man en helhedsorienteret tilgang til design, hvor man tager højde for materialernes livscyklus, fra produktion til genanvendelse. Dette er afgørende for at skabe harmoniske og arbejdseffektive rum, der ikke belaster miljøet unødigt. 

Vi hos KEEPR brænder for at samarbejde med brands, som ønsker at indtænke cirkularitet i deres indretning, og vi gør det muligt at inkorporere genbrug med vores store udvalg af møbler til kontoret. Vi tilbyder gratis indretningshjælp og sammensætter et udvalg, der passer til dine specifikke behov. Uanset om du skal indrette et helt kontor, et loungeområde eller en café, står vi klar til at hjælpe. Vi gør det nemt for jer og sørger for, at alle møbler leveres samtidig, og vi tager os af indbæring, oppakning og fjernelse af emballage. Det har aldrig været nemmere at indrette med omtanke.