Hos Sofie; Et Nørrebro hjem med genbrugsfund & plads til leg

Sofie har sammen med kæresten og deres 2-årige søn skabt et hyggeligt hjem, som rummer leg samtidigt med, at der ikke er alt for mange ting. Fordi der bliver tænkt over de ting, som er der.

"Det skal være hyggeligt og der skal være plads til at lege"

I den hjemlige lejlighed er der en fin kombination af det funktionelle og det personlige. For Sofie er det vigtigt, at der er hyggeligt. Det ses i form af små gamle vaser på hylden, dyre-motiver på væggen og de mange grønne planter, der pryder vindueskarmene. En fin kombination af natur, ting med historie og personlighed. 

“Når jeg mangler noget, så er jeg begyndt at søge efter noget, der har været brugt før,
i stedet for at købe det fra ny”

For Sofie handler det om at finde noget, der er genbrug samtidigt med, at det kan holde lang tid. Det tager måske lidt længere tid, men hvis hun kan finde noget, der er genbrug og samtidigt er pænt, så synes hun det er indsatsen værd. 

Sofie og kæresten har købt brugte stole fra Wehlers, som står omkring spisebordet. “Vi var længe om at finde stolene, fordi der var mange behov, der skulle opfyldes”, siger Sofie smilende. Hun fortæller, at de søgte nogle stole, som havde et simpelt udtryk og samtidigt var funktionelle og slidstærke, så man ikke ville være bange for at bruge dem i hverdagen. Derudover havde familien et stort ønske om at købe stole til hjemmet, som ville være mere klimavenlige end andre.

Efter længere tids søgen efter de helt rigtige stole, valgte Sofie og familien at gå med R.U.M. stolene fra Wehlers. R.U.M. står for Re-Used Materials. Stolene er nemlig lavet af genanvendte materialer. Sofie valgte stolene lavet af gamle ølfustager fra Carlsberg, som hun har købt brugt på KEEPR.

Sofie og den lille familie er et fint eksempel på hvordan man godt kan indrette sit hjem med fund og design på en hyggelig, funktionel og mere bæredygtig måde.